Evernote

Evernote 6.1.1

Mobiele topbeheerder van notities

VOOR

  • Analyseert foto's
  • Scant visitekaartjes
  • Herkent tekst
  • Eén-kliks-synchronisatie
  • GPS ondersteuning bij notities
  • Spraak-naar-tekst-memo's

TEGEN

  • Geen

Excellent
9

EverNote is een digitaal notitieblokje, waarmee je meer doet dan tekst schrijven. Ook neem je met deze mobiele versie gemakkelijk een foto ter analyse (bijvoorbeeld van een wijn-etiket). EverNote slaat vanaf elk apparaat alles wat je wilt op. Hiervoor hoef je alleen maar het programma te installeren en een gratis account aan te maken.

Wat opvalt aan EverNote is het grote aantal apparaten dat de applicatie ondersteunt. EverNote werkt praktisch op elke mobiele telefoon en de Android versie is ook lekker functioneel. Met de fotocamera sla je gemakkelijk iets op: neem foto's van etiketten op wijnflessen, visitekaartjes of je favoriete restaurant. EverNote heeft een olifantengeheugen.

Notities synchroniseer je tussen al je apparaten, met één druk op de knop 'Synchronize'. Na deze handeling staat dezelfde informatie (voice-memo's, tekst en foto's) op elk apparaat. Naast het synchroniseren is de 'scanfunctie' van EverNote indrukwekkend te noemen: de software herkent tekst van papier, bijvoorbeeld van visitekaartjes. Notities koppelt Evernote zelfs aan een locatie, dankzij de satellietchip in je telefoon. Zo zie je altijd waar je een notities of foto hebt genomen.

EverNote kenmerkt zichzelf door de ongeëvenaarde uitwisselbaarheid van bestanden. Waar je ook bent, wat je ook opslaat, in alle versies van EverNote (iPhone, Android, etc.) vind je je notities terug. De uitstekende tekstherkenning, dictafoon-functie en andere vormen van 'notities' bezegelen de potentie van EverNote. Dit is een must voor fervente krabbelaars.

Meeste downloads Agenda & Kalenders voor Android

Meer
Evernote

Download

Evernote 6.1.1

Beoordelingen about Evernote