Evernote

Evernote 6.0.2

Deze download is niet langer beschikbaar. Reden kan zijn dat het programma niet langer beschikbaar is, er een veiligheidprobleem gedetecteerd werd of omwille van een andere oorzaak. U kunt deze alternatieven te downloaden:

Beheer en lees je notities waar je wil

Evernote is een digitaal notitieblokje, waarmee je niet alleen even snel een tekstje schrijft. Ook neem je met de mobiele varianten gemakkelijk een foto ter analyse (bijvoorbeeld van een wijn-etiket). Evernote slaat vanaf elk apparaat alles wat je wilt op. Alles wat je hiervoor hoeft te doen is het programma downloaden en een gratis account aanmaken. Lees de volledige beschrijving

VOOR

 • Typen of schrijven
 • Analyseert foto's
 • Scant visitekaartjes
 • Herkent tekst
 • Eén-kliks-synchronisatie
 • Notities maken vanuit Twitter

TEGEN

 • Geen
Meer

Excellent
9

Evernote is een digitaal notitieblokje, waarmee je niet alleen even snel een tekstje schrijft. Ook neem je met de mobiele varianten gemakkelijk een foto ter analyse (bijvoorbeeld van een wijn-etiket). Evernote slaat vanaf elk apparaat alles wat je wilt op. Alles wat je hiervoor hoeft te doen is het programma downloaden en een gratis account aanmaken.

Wat opvalt aan Evernote is het grote aantal apparaten dat de applicatie ondersteunt. Evernote werkt praktisch op elke mobiele telefoon, waardoor de Mac-versie uiteraard beperkter lijkt. Hoewel? Ook met een webcam sla je gemakkelijk iets op: neem foto's van etiketten op wijnflessen, visitekaartjes of je favoriete restaurant, Evernote heeft een olifantengeheugen.

Notities synchroniseer je tussen al je apparaten, met één druk op de knop 'Synchronize'. Na deze handeling staat dezelfde informatie (plaatjes, PDF-bestanden en foto's) op elk apparaat. Naast het synchroniseren is de 'scanfunctie' van Evernote indrukwekkend te noemen: de software herkent tekst op etiketten of visitekaartjes.

Evernote kenmerkt zichzelf door de ongeëvenaarde uitwisselbaarheid van bestanden. Waar je ook bent, wat je ook opslaat, in alle versies van Evernote (iPhone, Android, etc.) vind je je notities terug. De uitstekende tekstherkenning, dictafoon-functie en andere vormen van 'notities' bezegelen de potentie van Evernote. Dit is een must voor fervente krabbelaars.

Meeste download Zakelijk & Productiviteit voor Mac

Meer

Beoordelingen about Evernote

 • muscarto

  door muscarto

  "prachtig tool en zo praktisch"

  al jou documenten op alle computers en mobile mooi synkroon handig als je in het buitenland bent, en even jou data n...   Meer.